SHQIP

ANGLISHT

Miresevini ne Elbndertuesi

     Rreth Nesh :

    

Miresevini ne faqen zyrtare te Elbndertuesi Sh.p.k nje firme lider ne fushen

e inxhinierise elektrike dhe ndertimin e konstruksioneve metalike.

 Aktiviteti yne kryesor ne fushen e energjitikes eshte ndertimi
i linjave te tensionit te larte, te mesem, te ulet dhe ndertimi i nenstacioneve.
Gjithashtu ne jemi firma  lider dhe e vetme ne ndertimin e antenave dhe

strukturave metalike perforcuese.

 

Investitori yne kryesor eshte Korporata Elektroenergjitike Shqiptare

 KESH dhe operatori i sistemit te transmetimit OST.

Gjithashtu ne ofrojme konsulence dhe sherbime per konsumatoret e medhenj

 te energjise elektrike ne te gjitha kushtet dhe vendodhjet.

Nga zyra qendrore ne Tirane ne kemi strukturat dhe burimet e nevojshme

per ti dhene konsulence ingjinierike klienteve tane dhe per te permushur

detyrimet ne kontrata te tipit “me celesa ne dore”, duke punuar si

 kontraktor direkt, nenkontraktor ose duke koperuar me komani te

ndryshme si joinventure .

 

Tek Elbndertuesi ne i japim perparesi dedikimit, experiences dhe aftesise

te punonjesve tane duke u munduar qe ti sigurojme te gjitha paisjet

dhe trainimin e duhur per te permbushur kerkesat e klienteve.


 


    

                                               

All content © ELBNDERTUESI 2013