SHQIP

ANGLISHT

    Sherbimet
     Antena

Ne Shqiperi ne jemi e vetmja firme qe  prodhon dhe monton antenat e te gjitha tipeve dhe perdorimeve. Qe ne vitin 2001 ne filluam te montonim antena per telefonine mobile per operatoret e pare AMC dhe Vodafone.

Ky ishte fillim ne kete drejtim. Pas kesaj experience filluam te projektonim dhe te prodhonim vete antenna fillimisht per televizionet analoge dhe me pas per ISP-te e internetit. Sot ne projektojme prodhojme dhe montojme ne terrenet me te veshtira antenna per Telefonine Mobile, Televizionet tokesor dixhitale dhe analoge ISP-te e internetit, Radiot locale, Forcat e policise etj. Gjithashtu ne japim mbeshtetje per procedurat e marrjes se lejes te ndertimit te antenave nga autoritetet pergjegjese.

 

Me poshte do te gjeni nje liste te disa antenave qe kemi ndertuar: 

Nr.

Vendi i ndertimit

H (m)

viti

Investitori

1

Ligovun  -  Fier

48+3

2001

AMC

2

Kolonje Ardenice  -  Lushnje

48+3

2001

AMC

3

Buz Madh Cakran  -  Fier

42+3

2001

AMC

4

Konispol - Sarande

30+3

2001

AMC

5

Manxe - Durres

48+3

2001

AMC

6

Mendraka - Gramsh

48+3

2001

VODAFONE

7

Cervenake - Pogradec

48+3

2001

VODAFONE

8

Qafe Thane - Pogradec

42+3

2001

VODAFONE

9

Golem - Kavaje

30+3

2001

VODAFONE

10

Kolonje Ardenice  -  Lushnje

48+3

2001

VODAFONE

11

Maliq - Korce

48+3

2001

AMC

12

Peshtan - Fier

42+3

2001

AMC

13

Mide  -  Puke

48+3

2002

VODAFONE

14

Sauk  -  Tirane

30+3

2002

VODAFONE

15

Sine  -   Berat

30+3

2002

VODAFONE

16

Lajthize - Kukes

30+3

2002

VODAFONE

17

Bardhaj  - Shkoder

36+3

2002

VODAFONE

18

Mejdan  - Tropoje

30+3

2002

VODAFONE

19

Tresove - Maliq

42+3

2002

VODAFONE

20

Currilat  - Durres

36+3

2002

VODAFONE

21

Qafe Krabe   - Elbasan

36+3

2002

VODAFONE

22

Perlat - Rreshen

30+3

2002

VODAFONE

23

Qaf Tabli  -  Kukes

30+3

2002

VODAFONE

24

Roskovec - Berat

30+3

2002

VODAFONE

25

Karbunare  - Lushnje

30+3

2002

VODAFONE

26

Qender  Vodafone

48+3

2003

VODAFONE

27

Therepel  -  Tepelene

36+3

2003

VODAFONE

28

Gallate  -  Milot

48+3

2001

AMC

29

Ligovun - Fier

48+3

2001

VODAFONE

30

Kamenice - Korce

30+3

2002

VODAFONE

31

Lis - Burrel

30+3

2002

VODAFONE

32

H/C Banje  -  Elbasan

30+3

2002

VODAFONE

33

Digitalb  -  Dajt

48+3

2004

TOP CHANEL

34

TV Klan -  Dajt

36

2003

TV Klan

35

TV Gjeli - Vision

30

2003

TV Gjeli

36

TV Vision Plus - Dajt

12

2006

Vizion Plus

37

Abcom icc.

30

2003

Internet Ab Com

38

TVSH Dajt

30

2006

TV Shqiptar

39

Radio Club FM

30

2004

Club FM 100,4MHz

40

Radio Polici

30

2004

Polici Private

41

Kala  -  Lezhe

30+3

2003

Vodafone

42

Genter  -  Tirane

12+3

2006

Internet 

43

Radio  -  Bum Bum

28+3

2003

Private

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

       

 

          

 

 

All content ELBNDERTUESI 2013